Mentor werft aan !

Om onze missie “Mentor versterkt de competenties van werkzoekenden en werknemers én ondersteunt werkgevers in het uitbouwen van een duurzaam loopbaanbeleid.” te realiseren, zijn wij momenteel op zoek naar 3 coaches om ons team te versterken. Als coach begeleid je werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt (oa anderstaligen, jongeren, mensen met een arbeidsbeperking,…) naar werk, eventueel via werkplekleren. Je definieert samen met de cliënt wat een haalbaar en realistisch jobdoelwit is, je werkt samen aan randvoorwaarden om tot een duurzame loopbaan te komen en je assisteert de cliënt in het vinden van een geschikte job.

Bij Mentor werk je, afhankelijk van je takenpakket, in Oost- of West- Vlaanderen steeds met Kortrijk als uitvalsbasis. Je kan rekenen op een uitdagende job met ruime regelcapaciteit, zowel naar inhoud als naar werkuren. Je komt in een dynamisch team terecht met een 30-tal collega’s die je met plezier ondersteunen. Mentor heeft een vlakke structuur en staat onder meer gekend om zijn dynamiek.

Je wordt verloond via PC329.01 B1C (relevante anciënniteit wordt overgenomen), krijgt maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Indiensttreding vanaf januari 2019.

Afhankelijk van jouw ervaring, expertise en interesses gaan we in een gesprek samen met jou op zoek naar de opdrachten die best bij jouw competenties passen.
We vernemen graag van jou waar je interesse en je goesting naar uitgaat, hoe jij onze organisatie mee vorm wilt geven en in welke rol je samen met ons gaat voor een duurzame loopbaan voor iedereen!

Om ons een duidelijk beeld te geven hiervan vragen we je om hier je expertise en interesse aan te duiden.
Vergeet niet ook je CV en motivatiebrief bij te voegen onderaan het formulier.

Wij houden jouw sollicitatie sowieso gedurende 1 jaar bij en contacteren je van zodra we opportuniteiten zien! Misschien tot binnenkort?