Opleiding keukenmedewerker

Je leert de verschillende kooktechnieken toepassen en voert bereidingen uit in een professionele keuken. Met deze opleiding vind je werk in de horecasector.

 
Doel van de opleiding

De horeca heeft een tekort aan personeel. Met deze opleiding kan je snel aan de slag in een hotel, restaurant of café.
Dit biedt Mentor:

  • een praktische opleiding
  • aandacht voor noden en ontwikkeling van de deelnemers
  • aanleren verschillende kooktechnieken
  • uitvoeren van bereidingen in een professionele keuken

Duur

Deze opleiding duurt 4 maanden.

Opleidingsuren:    
Maandag: 08u30 – 15u50
Dinsdag: 08u30 – 15u50
Woensdag: 08u30 – 15u
Donderdag: 08u30 – 15u50 17u30 – 22u30 (laatste 5 weken)
Vrijdag: 08u30 – 15u50 17u30 – 22u30 (laatste 5 weken)

Plaats

VORK.
Doorniksestraat 60
8500 Kortrijk

Wie

Alle werkzoekenden die bereid zijn om in de horeca te werken en voldoende Nederlands kennen.


Programma

Mentor biedt volgende modules aan:
  • basis keuken
  • initiatie warme keuken
  • initiatie koude keuken
  • nagerechten
  • initiatie snack tearoom

Algemene modules zijn:

  • solliciteren
  • sociale vaardigheden, enz.

Je zal tijdens de opleiding 4 weken stage lopen in een horecazaak om zo werkervaring op te doen.
Na de opleiding ondernemen wij actief stappen naar tewerkstelling.

Prijs

Deze opleiding is gratis.

De opleiding keukenhulp is erkend door de VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) en wordt georganiseerd in samenwerking met ESF (Europees Sociaal Fonds) en Horeca Vorming Vlaanderen.

Na de opleiding ontvang je deelcertificaten uit onderwijs voor de geslaagde modules en een getuigschriften dat erkend is door de VDAB. Premies en/of terugbetalingen worden toegelicht op de infosessie.

Inschrijven

kandidaten die zich willen aanmelden voor de opleiding als keukenmedewerker kunnen dit via deze link.

Contact

Julie Desmet
0473 86 27 25