Opleiding zaalmedewerker


Je leert verschillende vaardigheden aan om te werken als hulpkelner of met klanten.

 
Doel van de opleiding

De horeca heeft een tekort aan personeel. Met deze opleiding kan je snel aan de slag in een hotel, restaurant of café.

Dit biedt Mentor:

  • een praktische opleiding
  • aandacht voor noden en ontwikkeling van de deelnemers
  • aanleren verschillende zaaltechnieken

Duur

Deze opleiding duurt 6 maanden.

Opleidingsuren:    
Maandag: 09u00 – 17u00
Dinsdag: 10u00 – 17u00
Woensdag: 10u00 – 15u30
Donderdag: 10u00 – 17u00 17u30 – 23u30 (2-wekelijks)
Vrijdag: 10u00 – 17u00 17u30 – 23u30 (2-wekelijks)

Plaats

VORK.
Doorniksestraat 60
8500 Kortrijk

Wie

Alle werkzoekenden die bereid zijn om in de horeca of verkoop te werken, kortom een job waarbij klantgerichtheid belangrijk is.
Programma

Mentor biedt volgende modules aan:

  • basis zaal
  • onthaal en omgang met gasten
  • interactie zaal/keuken
  • zaalvoorbereiding en -bediening van gasten
  • zaalversnijdingen en bereidingen
  • drankenkennis bar en cocktails

Prijs

  • Inschrijvingsgeld
  • Huur en onderhoud kledij

Prijs is afhankelijk van jouw statuut en wordt afzonderlijk bekeken.
De opleiding zaalmedewerker komt tot stand in samenwerking met CVO CREO en CVO 3 Hofsteden.

Na de opleiding ontvang je deelcertificaten uit onderwijs voor de geslaagde modules.
Premies en/of terugbetalingen worden toegelicht op de infosessie.

Contact

Mieke Roquet