Je leert verschillende vaardigheden aan om te werken als hulpkelner of met klanten.
Doel van de opleiding
De horeca heeft een tekort aan personeel. Met deze opleiding kan je snel aan de slag in een hotel, restaurant of café.
Dit biedt Mentor:
- een praktische opleiding
- aandacht voor noden en ontwikkeling van de deelnemers
- aanleren verschillende zaaltechnieken
Duur
Deze opleiding duurt 6 maanden.
Opleidingsuren: | ||
Maandag: | 09u00 – 17u00 | |
Dinsdag: | 10u00 – 17u00 | |
Woensdag: | 10u00 – 15u30 | |
Donderdag: | 10u00 – 17u00 | 17u30 – 23u30 (2-wekelijks) |
Vrijdag: | 10u00 – 17u00 | 17u30 – 23u30 (2-wekelijks) |
Plaats
VORK.
Doorniksestraat 60
8500 Kortrijk
Wie
Alle werkzoekenden die bereid zijn om in de horeca of verkoop te werken, kortom een job waarbij klantgerichtheid belangrijk is.
Programma
Mentor biedt volgende modules aan:
- basis zaal
- onthaal en omgang met gasten
- interactie zaal/keuken
- zaalvoorbereiding en -bediening van gasten
- zaalversnijdingen en bereidingen
- drankenkennis bar en cocktails
Prijs
Deze opleiding is gratis voor cursisten
De opleiding hulpkelner komt tot stand in samenwerking met CVO CREO en CVO 3 Hofsteden.
Na de opleiding ontvang je deelcertificaten uit onderwijs voor de geslaagde modules.
Premies en/of terugbetalingen worden toegelicht op de infosessie.
Inschrijven
kandidaten die zich willen aanmelden voor de opleiding als zaalmedewerker kunnen dit via deze link.
Contact