Eerste groep Wijsneuzen studeert af!

Donderdag 14 juni was het dan zover: de laatste bezoeken van de Wijsneuzen. Na een opleiding van 10 weken (20 uur) zijn niet minder dan 16 Wijsneuzen er klaar voor om hun kennis in de praktijk te gebruiken. Dit konden we niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom werd door OCMW Kortrijk, Mentor vzw en A’kzie een slotmoment georganiseerd, met de steun van Centrum Overleie.

Op het programma stond een toelichting van de voorzitster van OCMW Kortrijk Franceska Verhenne met aansluitend een getuigschriftuitreiking en een receptie met een hapje en een drankje. Er was ook tijd voorzien om de pers te woord te staan en groepsfoto’s te nemen.

Hoewel alle Wijsneuzen nu hun eigen weg gaan, betekent dit niet het einde. Vanaf september komen de Wijsneuzen maandelijks samen om hun ervaringen te delen, te reflecteren over bepaalde situaties en tips uit te wisselen.

Daarenboven worden de Wijsneuzen betrokken bij de opstart van een nieuwe groep, die deze keer zijn uitvalsbasis zal hebben in Buurtcentrum Achturenhuis en dit najaar nog van start gaat.

Wil jij ook een Wijsneus worden?

Schrijf je dan nu al in via akzie@live.be
of bij Sofie (0473.86.27.58)
of Valentine (0473.86.27.57)