Ons team

 
 
 
 
 
Veerle Decoo
 
Coördinator
Mijn focus ligt intern in de organisatie. Talenten (h)erkennen en inzetten is wat mij drijft. Bekwame en tevreden medewerkers zijn immers de beste garantie voor tevreden cliënten/klanten.
Als team gaan we samen voor de beste dienstverlening op maat van werkzoekenden, werkenden en werkgevers. Onze missie: een duurzame loopbaan mogelijk maken voor iedereen. Elk talent telt!
 
 
 
 
 
Piet Lareu
 
Algemeen coördinator
Ik geef mee vorm aan het beleid en de strategie van Mentor. Ik ben vooral trots op ons uniek en kwalitatief aanbod naar werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Het feit dat we mensen via een job beter integreren in onze samenleving geeft me voldoening.

 
 
 
 
 
An Watteyn
Coach
Ik coach mensen die het moeilijk hebben in de samenleving. Ik probeer hen zelf de kracht te laten vinden, zodat ze stappen richting zelfontplooiing en werk kunnen ondernemen
 
 
 
 
 
Anja Spriet
Coach
J’assiste – en français – les demandeurs d’emploi sur le marché de travail.
Ma devise est: ‘Du travail, ça se trouve!’
 
 
 
 
 
Catana Vandenbussche
Administratief medewerker
Mentor vzw, goeiedag met Catana.
Doorverbinden? Vraag beantwoorden?
Collega’s ondersteunen waar nodig?
Ik doe het allemaal met plezier!
 
 
 
 
 
Claudia Fosselle
Consultant
Met veel enthousiasme sta ik organisaties en medewerkers bij met raad en daad. Mijn ervaringen deel ik graag binnen de diverse opleidingen die ik geef.
 
 
 
 
 
Elien Aesaert
Coach
Als coach heb ik als doelstelling om werkzoekenden hun plaats te helpen zoeken binnen de arbeidsmarkt.
 
 
 
 
 
Eva Vantomme
Coach
Ik begeleid mensen en leid hen op.
Mijn uitgangspunt hierbij is: ‘Uw kans op succes in alles wat u doet, kan vooral gemeten worden aan het geloof in uzelf.’
 
 
 
 
 
Frank Furniere
Trainer
Informatieverwerking en bureautica is mijn specialiteit. Advies en opleiding geven in dit domein doe ik dan ook graag. Want: ‘Als je zelf iets goed kan, geef je graag je kennis door.’
 
 
 
 
 
Greet Degreve
Trainer
Ik heb jarenlange ervaring als docent in computersoftware (MS Office en Windows). Ik geef met passie praktijkgerichte opleidingen op maat, zowel in groep als individueel.
 
 
 
 
 
Jacques Ampe
Consultant
Na jarenlange ervaring als personeelsverantwoordelijke geef ik opleiding en advies in organisaties, zowel not for profit als KMO’s. Een van mijn specialisaties is het doorvoeren van verbeterprocessen.
 
 
 
 
 
Juliana Louncke
Administratief medewerker
Ik voer welomlijnde taken uit binnen de administratie van Mentor. Ik werk ze af binnen de gestelde tijdslimiet. Ik kan goed organiseren en ik werk graag samen met de andere collega’s.
 
 
 
 
 
Justien Jonckheere
Projectverantwoordelijke
Samenwerken met mensen en organisaties uit verschillende sectoren en regio’s, dat boeit me. Projecten ontwikkelen en uitvoeren is mij daarom op het lijf geschreven. Nieuwe uitdagingen aanpakken op een veranderende arbeidsmarkt zorgt ervoor dat wij de beste up-to-date service bieden.
 
 
 
 
Katty Berth
Administratief medewerker
personeel en boekhouding
Plannen, organiseren en accuraat handelen zijn helemaal mijn ding. Daarom wil ik deze kwaliteiten zoveel mogelijk meegeven aan cursisten die een bediendenopleiding volgen. Ik ondersteun de werking van Mentor in personeelsadministratie en boekhouding.
 
 
 
 
 
Koen Amerlynck
Trainer
Ik coach anderstaligen in hun Nederlands. Ik geef vorming over hoe om te gaan met mensen met een handicap of beperking. Mijn aandacht gaat vooral uit naar inclusie, klare taal, creatief werken, vriendelijk en geduldig zijn.
 
 
 
 
 
Maarten Loosveldt
Chef keukenopleiding V.O.R.K.
Mensen die zich willen omscholen tot volwaardige keukenmedewerkers zijn bij ons aan het goede adres. Mijn eigen ervaring en passie voor het koken geef ik zo veel als mogelijk door. Zo kunnen de cursisten met een goede basis het werkveld betreden.
 
 
 
 
 
Marjolein Debergh
Consultant
Ik zet mij in om werkzoekenden hun weg te helpen vinden op de arbeidsmarkt. Ik ondersteun organisaties in hun aandacht voor kansengroepen. Mensen doen groeien is wat mij drijft.
 
 
 
 
 
Mieke Landuyt
Consultant
Ik help mensen graag bij het ontwikkelen van hun loopbaan: samen stilstaan bij het eigen functioneren, de behoeften en wensen om zichzelf blijvend te ontwikkelen. Mensen kunnen rekenen op mijn warme aanpak.
 
 
 
 
 
Mieke Roquet
Coach
Mijn motto is: ‘Leer van het verleden, leef in het heden en geloof in de toekomst’. Samen met cursisten werk ik aan het vergroten van hun kansen om hen een mooie toekomst te bezorgen.
 
 
 
 
 
Patrick Claeys
Coach
J’assiste – en français – les demandeurs d’emploi sur le marché de travail.
 
 
 
 
 
Rudi Verbeke
Trainer
Ik doe er alles aan om de computerkennis van iedere cursist te ‘upgraden’. Ik doe dit ongeacht de voorkennis of het vermogen om bij te leren. Iedere les stem ik af aan de deelnemers.
 
 
 
 
 
Sofie Ranson
Trainer
Ik geef vorming aan medewerkers van maatwerkbedrijven en zorginstellingen. Als ik hen tot inzichten breng om hen sterker te maken in hun job en in de wereld, dan ben ik geslaagd in mijn opdracht als coach. Mensen leren immers best van elkaars ervaringen.
 
 
 
 
 
Stephanie Colaianni
Coach
Zelfinzicht en zelfontwikkeling zijn mijn twee stokpaardjes.
Ik vind het belangrijk dat mensen een realistisch beeld krijgen van zichzelf en de omgeving.
Ik begeleid jongeren zodat zij zich kunnen “inleven” in de arbeidsmarkt (project WIJ3).
Daarnaast geef ik workshops bewegingsexpressie aan mensen met een beperking.
 
 
 
 
 
Thierry Debusschere
Trainer
Vanuit een jarenlange ervaring geef ik computeropleidingen in klare taal en met een lage drempel. Mijn passie voor nieuwe media leef ik uit in mijn rol als webmaster en mediaspecialist van Mentor.
 
 
 
 
 
Valentien Hellebaut
Coach
Mijn terrein is de reguliere arbeidsmarkt : ik coach werknemers zodat ze optimaal functioneren en anderstaligen krijgen extra ondersteuning in het Nederlands. Waar zich een probleem stelt, probeer ik mee te zoeken naar een oplossing.
Daarnaast kunnen ook mensen bij mij terecht die hun loopbaan in vraag stellen. Dit kan tijdens of na de kantooruren.
 
 
 
 
 
Ward Saver
Consultant
Ik geef advies aan organisaties in hun marktstrategie, organisatiestructuur en bedrijfseconomische werking. Hierbij denk ik mee hoe zij zich nóg beter afstemmen op de behoeften van hun klanten.
 
 
 
 
 
Wendy Vantomme
Consultant
Ik coach mensen bij het ontdekken van hun talenten en droomjobs. Daarnaast ondersteun ik werkgevers bij het selecteren van de juiste kandidaat-werknemer. Ik haal voldoening uit de ondersteuning die ik anderen geef om een passende keuze te maken.