Zet je eigen loopbaanpad uit, met al je zintuigen op scherp!

Heb je zin om niet alleen in je hoofd maar ook op een ontspannen, intuïtieve manier tot ‘inzichten’ te komen? Laat je op een speelse manier inspireren. Vanuit je hart en je buik kom je op jouw tempo tot de essentie. Zo maak je verbinding met jezelf en de arbeidsmarkt waarvoor jij van betekenis wil zijn. Op het einde van elke sessie leggen we jouw ervaringen en inzichten vast in een zintuiglijke verankering. We koppelen telkens terug naar een wetenschappelijk onderbouwd model dat je achteraf als een handige tool kan meenemen.

Jouw persoonlijke loopbaanbegeleiding!

Een persoonlijke, warme aanpak met een creatieve twist op jouw maat en tempo. Een professionele loopbaancoach is jouw klankbord en structureert en visualiseert wat je drijft, wat jouw kernkwaliteiten zijn en wat de ‘ideale’ omstandigheden zijn waarin jij het beste tot je recht komt.

Een concreet loopbaandoel en een persoonlijk ontwikkelingsplan

Nu je (nog beter) weet wie je bent en wat je wil, zetten we in een persoonlijk ontwikkelingsplan samen haalbare acties uit om je doel te bereiken: wat zou je graag veranderen/behouden in je huidige werksituatie? Of beslis je om je te heroriënteren? Zo kan je de beste versie van jezelf in de arbeidsmarkt zetten.