Ons team


Veerle Decoo
Coördinator
Mijn focus ligt intern in de organisatie. Talenten (h)erkennen en inzetten is wat mij drijft. Bekwame en tevreden medewerkers zijn immers de beste garantie voor tevreden cliënten/klanten.
Als team gaan we samen voor de beste dienstverlening op maat van werkzoekenden, werkenden en werkgevers. Onze missie: een duurzame loopbaan mogelijk maken voor iedereen. Elk talent telt!


Piet Lareu
Coördinator
Mijn focus ligt eerder extern. Ik ga op zoek naar nieuwe uitdagingen waar we het verschil kunnen maken. Ik ben vooral trots op ons uniek en kwalitatief aanbod naar werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Het feit dat we mensen via een job beter integreren in onze samenleving geeft me voldoening.


Ellen Cappon
Coördinator
 


An Watteyn
Coach
Ik coach mensen die het moeilijk hebben in de samenleving. Ik probeer hen zelf de kracht te laten vinden, zodat ze stappen richting zelfontplooiing en werk kunnen ondernemen

Anja Spriet
Coach
Als job- en taalcoach geef ik persoonlijke ondersteuning aan wie het Nederlands moeilijk vindt, aan wie beter wil communiceren. Met veel enthousiasme, geduld en creativiteit. Allemaal in het voordeel van werknemer en werkgever.


Anja Vandercruyssen
Coach
Ik begeleid mensen en leid hen op, laat ze spiegelen en tot inzichten komen.
Ik maak mensen wegwijs op de arbeidsmarkt , via tools breng ik ze bij een job waarin ze hun talenten kunnen ontplooien.
Mijn passie gaat uit naar taalcoaching voor anderstaligen, cursisten en werknemers ondersteunen in de opleiding als op de werkvloer… Klare taal als bindmiddel naar een efficiënte samenwerking.


Annelies Noar
Coach
 


Arne Bylau
Coach
 


Catana Vandenbussche
Administratief medewerker
Mentor vzw, goeiedag met Catana.
Doorverbinden? Vraag beantwoorden?
Collega’s ondersteunen waar nodig?
Ik doe het allemaal met plezier!


Claudia Fosselle
Consultant
Met veel enthousiasme sta ik organisaties en medewerkers bij met raad en daad. Mijn ervaringen deel ik graag binnen de diverse opleidingen die ik geef.


Els De Neve
Coach
Ik vind het fijn om met mensen mee te denken over hun loopbaan, door te spiegelen en te structureren. Samen gaan we op zoek naar wat hen gelukkig maakt. Ik werk graag op maat van de persoon, met veel empathie en warmte. Van daaruit maken we samen de koppeling naar concrete en realistische stappen.


Emma Messely
Coach
Als coach help ik werkzoekenden een plek te vinden op de arbeidsmarkt. Mijn motto? Vallen is niet erg, blijven liggen wel.

Emmanuël Van Hecke
Jobhunter
Iedereen heeft recht op een kwalitatieve en duurzame tewerkstelling.
Met ons uitgekiend professioneel aanbod van opleidingen, coaching en outplacement is het mijn missie bedrijven te informeren en te luisteren naar de behoeften, met als doelstelling jongeren te laten doorstromen naar een volwaardige job waar verborgen talenten zich kunnen ontplooien en drempels overwonnen worden. Kortom iedereen heeft het recht met gelijke kansen onze arbeidsmarkt te betreden.Eva Vantomme
Coach
Via opleidingen, begeleidingen en vormingen bewandel ik als coach een parallel pad-telkens vol verrassingen- met de werkzoekende of werknemer. Het uitgangspunt hierbij is: ‘Uw kans op succes in alles wat u doet, kan vooral gemeten worden aan het geloof in uzelf’. En soms is hierbij mijn extra duwtje in de rug welkom.
Ik geloof heel sterk in de kracht van de groep en de kracht van diversiteit.


Frederic Sadones
Coach
 


Greet Degreve
Trainer
Ik heb jarenlange ervaring als docent in computersoftware (MS Office en Windows). Ik geef met passie praktijkgerichte opleidingen op maat, zowel in groep als individueel.Julie Desmet
Coach
Iedere cursist die de opleiding als keukenmedewerker volgt bij VORK kan op mijn ondersteuning rekenen. Samen met mijn collega’s sta ik klaar met raad en daad om werkzoekenden te begeleiden naar een job in de horeca. Waar een wil is, is een weg! Daar ben ik van overtuigd.


Julie Dumolein
Coach
Welzijn op het werk en duurzame tewerkstelling gaan hand in hand. Daarom ga ik via job- en taalcoaching voor tevreden werknemers én werkgevers. Dit steeds via warme en authentieke begeleiding op maat.


Justien Adams
Coach
Als coach begeleid ik mensen naar een geschikte tewerkstelling d.m.v. werkplekleren. Mijn doel is om dezelfde positiviteit waarmee ik in het leven sta in jouw begeleiding te stoppen. Samen zoeken we naar een oplossing die bij jou past.


Justien Jonckheere
Projectverantwoordelijke
Samenwerken met mensen en organisaties uit verschillende sectoren en regio’s, dat boeit me. Projecten ontwikkelen en uitvoeren is mij daarom op het lijf geschreven. Nieuwe uitdagingen aanpakken op een veranderende arbeidsmarkt zorgt ervoor dat wij de beste up-to-date service bieden.


Katty Berth
Administratief medewerker
personeel en boekhouding
Plannen, organiseren en accuraat handelen zijn helemaal mijn ding. Daarom wil ik deze kwaliteiten zoveel mogelijk meegeven aan cursisten die een bediendenopleiding volgen. Ik ondersteun de werking van Mentor in personeelsadministratie en boekhouding.


Koen Amerlynck
Trainer
Ik coach anderstaligen in hun Nederlands. Ik geef vorming over hoe om te gaan met mensen met een handicap of beperking. Mijn aandacht gaat vooral uit naar inclusie, klare taal, creatief werken, vriendelijk en geduldig zijn.


Leen De Cock
Coach
Iedereen is uniek, met zijn talenten en competenties. Mensen in beweging brengen in een veilig opgebouwde context, op een fijn afgestemde manier en gericht op meer zelfinzicht, persoonlijke groei en een groter gevoel van eigenwaarde omvat de manier waarop ik werk. Aanvoelen en ontdekken wat mogelijk en nodig is om dit met haalbare stappen in te zetten op professioneel gebied, zijn belangrijke bouwstenen in dit proces. Outside your comfort zone is where the magic happens.


Lech Schelfhout
Coach
Ik ondersteun werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via individuele coaching en werkplekleren probeer ik mensen te versterken. Een warm contact met onze doelgroep is essentieel, maar daarnaast overleg ik ook graag met partners en bedrijven.


Lieselot De Vos
Coach
 
Via jobtraining en taalcoaching op maat ondersteun ik anderstalige werkzoekenden.
Diversiteit als verrijking, werk als sleutel tot integratie en zelfontplooiing.


Lut Galle
Coach
Via jobtraining en taalcoaching op maat ondersteun ik anderstalige werkzoekenden.
Diversiteit als verrijking, werk als sleutel tot integratie en zelfontplooiing.

Ik luister met respect, geboeid naar jouw verhaal.
Met een sterk geloof in je mogelijkheden, denk ik samen
met jou na over kansen waarbij jij je goed mag voelen.
Samen maken we een plan en ondersteun ik jou in wat
jij precies nodig hebt zodat jij sterk en blij aan het werk kan gaan.Margeaux Buyens
Coach
 
 
 
 


Marjolein Debergh
Consultant
Duurzaam personeelsbeleid met oog voor kansengroepen: daar zet ik graag mijn schouders onder!
Vanuit mijn HR-achtergrond bied ik ondersteuning in de vorm van advies en opleiding. Als projectverantwoordelijke coördineer ik begeleiding van kwetsbare werkzoekenden.
Mensen doen groeien is wat mij drijft.


Massimiliano Campanella
Coach
 


Mieke Marijsse
Coach
Ik organiseer een opleiding in de metaalsector. De deelnemers bekwamen zich in lassen en metaalconstructie. Ik ben pas tevreden als cursisten geschikt werk vinden waar ze zich goed bij voelen.


Mieke Roquet
Coach
Mijn motto is: ‘Leer van het verleden, leef in het heden en geloof in de toekomst’. Samen met cursisten werk ik aan het vergroten van hun kansen om hen een mooie toekomst te bezorgen.


Nikita Patteeuw
Coach
Mijn uitdaging bestaat uit het opsporen en kaderen van talenten binnen een geschikte loopbaan.
Verder deel ik mijn kennis en enthousiasme graag bij het geven van arbeidsgerichte vorming en ondersteuning.


Patrick Claeys
Coach
Je hebt meer competenties dan je kan vermoeden” Samen op zoek gaan naar de werkplek die voldoet aan uw competenties is het doel. Het middel : een persoonlijke begeleiding. Doorstromen naar een volwaardige job, uw loopbaan een nieuwe wending geven via outplacement of uw competenties ontdekken : een professionele ondersteuning helpt je verder.


Rolf Verstraete
Coach
Iedereen verkent de arbeidsmarkt op zijn eigen tempo. Samen met werkzoekenden bewandel ik de beste weg naar werk.
Zelfkennis, talenten en competentieontwikkeling zijn de sleutel tot succes.


Rudi Verbeke
Trainer
Ik doe er alles aan om de computer-, verkeers- en/of EHBO-kennis van iedere cursist te ‘upgraden’. Ik doe dit ongeacht de voorkennis of het vermogen om bij te leren. Iedere les stem ik af aan de deelnemers.


Sofie Ranson
Coach/Trainer
Ik geef en organiseer vormingen aan medewerkers van een maatwerkbedrijf.
Als ik hen ervaringen kan laten uitwisselen en hen tot inzichten kan brengen om hen sterker te maken in hun job en in de wereld, dan ben ik geslaagd in mijn opdracht als trainer/coach.
Ik begeleid mensen met een migratie-achtergrond op een intensieve manier naar een vaste job.
Mensen ondersteunen waar nodig en hen op weg zetten, is mijn job.


Sylvia Schoonvaere
Coach
Samen met jou verken ik graag de arbeidsmarkt. Als coach wil ik mij graag focussen op jouw mogelijkheden in plaats van op jouw beperkingen. ‘De juiste persoon op de juiste plaats’, daar gaan we voor!


Thierry Debusschere
Trainer
Vanuit een jarenlange ervaring geef ik computeropleidingen in klare taal en met een lage drempel. Mijn passie voor nieuwe media en ICT leef ik uit in mijn rol als webmaster en ICT specialist van Mentor.Ward Saver
Consultant
Ik geef advies aan organisaties in hun marktstrategie, organisatiestructuur en bedrijfseconomische werking. Hierbij denk ik mee hoe zij zich nóg beter afstemmen op de behoeften van hun klanten.

 
 
 
 
 
Veerle Decoo
Coördinator
Mijn focus ligt intern in de organisatie. Talenten (h)erkennen en inzetten is wat mij drijft. Bekwame en tevreden medewerkers zijn immers de beste garantie voor tevreden cliënten/klanten.
Als team gaan we samen voor de beste dienstverlening op maat van werkzoekenden, werkenden en werkgevers. Onze missie: een duurzame loopbaan mogelijk maken voor iedereen. Elk talent telt!
 
 
 
 
 
Piet Lareu
Coördinator
Mijn focus ligt eerder extern. Ik ga op zoek naar nieuwe uitdagingen waar we het verschil kunnen maken. Ik ben vooral trots op ons uniek en kwalitatief aanbod naar werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Het feit dat we mensen via een job beter integreren in onze samenleving geeft me voldoening.
 
 
 
 
 
Ellen Cappon
Coördinator
 
 
 
 
 
 
An Watteyn
Coach
Ik coach mensen die het moeilijk hebben in de samenleving. Ik probeer hen zelf de kracht te laten vinden, zodat ze stappen richting zelfontplooiing en werk kunnen ondernemen
 
 
 
 
 
Anja Spriet
Coach
Als job- en taalcoach geef ik persoonlijke ondersteuning aan wie het Nederlands moeilijk vindt, aan wie beter wil communiceren. Met veel enthousiasme, geduld en creativiteit. Allemaal in het voordeel van werknemer en werkgever.
 
 
 
 
 
Anja Vandercruyssen
Coach
Ik begeleid mensen en leid hen op, laat ze spiegelen en tot inzichten komen.
Ik maak mensen wegwijs op de arbeidsmarkt , via tools breng ik ze bij een job waarin ze hun talenten kunnen ontplooien.
Mijn passie gaat uit naar taalcoaching voor anderstaligen, cursisten en werknemers ondersteunen in de opleiding als op de werkvloer… Klare taal als bindmiddel naar een efficiënte samenwerking.
 
 
 
 
 
Annelies Noar
Coach
 
 
 
 
 
 
Arne Bylau
Coach
 
 
 
 
 
 
Catana Vandenbussche
Administratief medewerker
Mentor vzw, goeiedag met Catana.
Doorverbinden? Vraag beantwoorden?
Collega’s ondersteunen waar nodig?
Ik doe het allemaal met plezier!
 
 
 
 
 
Claudia Fosselle
Consultant
Met veel enthousiasme sta ik organisaties en medewerkers bij met raad en daad. Mijn ervaringen deel ik graag binnen de diverse opleidingen die ik geef.
 
 
 
 
 
Els De Neve
Coach
Ik vind het fijn om met mensen mee te denken over hun loopbaan, door te spiegelen en te structureren. Samen gaan we op zoek naar wat hen gelukkig maakt. Ik werk graag op maat van de persoon, met veel empathie en warmte. Van daaruit maken we samen de koppeling naar concrete en realistische stappen.
 
 
 
 
 
Emma Messely
Coach
Als coach help ik werkzoekenden een plek te vinden op de arbeidsmarkt. Mijn motto? Vallen is niet erg, blijven liggen wel.
 
 
 
 
 
Emmanuël Van Hecke
Jobhunter
Iedereen heeft recht op een kwalitatieve en duurzame tewerkstelling.
Met ons uitgekiend professioneel aanbod van opleidingen, coaching en outplacement is het mijn missie bedrijven te informeren en te luisteren naar de behoeften, met als doelstelling jongeren te laten doorstromen naar een volwaardige job waar verborgen talenten zich kunnen ontplooien en drempels overwonnen worden. Kortom iedereen heeft het recht met gelijke kansen onze arbeidsmarkt te betreden.
 
 
 
 
 
Eva Vantomme
Coach
Via opleidingen, begeleidingen en vormingen bewandel ik als coach een parallel pad-telkens vol verrassingen- met de werkzoekende of werknemer. Het uitgangspunt hierbij is: ‘Uw kans op succes in alles wat u doet, kan vooral gemeten worden aan het geloof in uzelf’. En soms is hierbij mijn extra duwtje in de rug welkom.
Ik geloof heel sterk in de kracht van de groep en de kracht van diversiteit.
 
 
 
 
 
Frederic Sadones
Coach
 
 
 
 
 
 
Greet Degreve
Trainer
Ik heb jarenlange ervaring als docent in computersoftware (MS Office en Windows). Ik geef met passie praktijkgerichte opleidingen op maat, zowel in groep als individueel.
 
 
 
 
 
Julie Desmet
Coach
Iedere cursist die de opleiding als keukenmedewerker volgt bij VORK kan op mijn ondersteuning rekenen. Samen met mijn collega’s sta ik klaar met raad en daad om werkzoekenden te begeleiden naar een job in de horeca. Waar een wil is, is een weg! Daar ben ik van overtuigd.
 
 
 
 
 
Julie Dumolein
Coach
Welzijn op het werk en duurzame tewerkstelling gaan hand in hand. Daarom ga ik via job- en taalcoaching voor tevreden werknemers én werkgevers. Dit steeds via warme en authentieke begeleiding op maat.
 
 
 
 
 
Justien Adams
Coach
Als coach begeleid ik mensen naar een geschikte tewerkstelling d.m.v. werkplekleren. Mijn doel is om dezelfde positiviteit waarmee ik in het leven sta in jouw begeleiding te stoppen. Samen zoeken we naar een oplossing die bij jou past.
 
 
 
 
 
Justien Jonckheere
Projectverantwoordelijke
Samenwerken met mensen en organisaties uit verschillende sectoren en regio’s, dat boeit me. Projecten ontwikkelen en uitvoeren is mij daarom op het lijf geschreven. Nieuwe uitdagingen aanpakken op een veranderende arbeidsmarkt zorgt ervoor dat wij de beste up-to-date service bieden.

 
 
 
 
Katty Berth
Administratief medewerker
personeel en boekhouding
Plannen, organiseren en accuraat handelen zijn helemaal mijn ding. Daarom wil ik deze kwaliteiten zoveel mogelijk meegeven aan cursisten die een bediendenopleiding volgen. Ik ondersteun de werking van Mentor in personeelsadministratie en boekhouding.
 
 
 
 
 
Koen Amerlynck
Trainer
Ik coach anderstaligen in hun Nederlands. Ik geef vorming over hoe om te gaan met mensen met een handicap of beperking. Mijn aandacht gaat vooral uit naar inclusie, klare taal, creatief werken, vriendelijk en geduldig zijn.
 
 
 
 
 
Leen De Cock
Coach
Iedereen is uniek, met zijn talenten en competenties. Mensen in beweging brengen in een veilig opgebouwde context, op een fijn afgestemde manier en gericht op meer zelfinzicht, persoonlijke groei en een groter gevoel van eigenwaarde omvat de manier waarop ik werk. Aanvoelen en ontdekken wat mogelijk en nodig is om dit met haalbare stappen in te zetten op professioneel gebied, zijn belangrijke bouwstenen in dit proces. Outside your comfort zone is where the magic happens.
 
 
 
 
 
Lech Schelfout
Coach
Ik ondersteun werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Via individuele coaching en werkplekleren probeer ik mensen te versterken. Een warm contact met onze doelgroep is essentieel, maar daarnaast overleg ik ook graag met partners en bedrijven.
 
 
 
 
 
Lieselot De Vos
Coach
Via jobtraining en taalcoaching op maat ondersteun ik anderstalige werkzoekenden.
Diversiteit als verrijking, werk als sleutel tot integratie en zelfontplooiing.
 
 
 
 
 
Lut Galle
Coach
Ik luister met respect, geboeid naar jouw verhaal.
Met een sterk geloof in je mogelijkheden, denk ik samen met jou na over kansen waarbij jij je goed mag voelen.
Samen maken we een plan en ondersteun ik jou in wat jij precies nodig hebt zodat jij sterk en blij aan het werk kan gaan.
 
 
 
 
 
Margaux Buyens
Coach
Positiviteit en een glimlach zijn mijn drijfveren. Als coach begeleid ik mensen naar een geschikte werkplek. Ik streef naar een SAMEN verhaal waar elke stap een mooie stap kan en mag zijn.
 
 
 
 
 
Marjolein Debergh
Consultant
Duurzaam personeelsbeleid met oog voor kansengroepen: daar zet ik graag mijn schouders onder!
Vanuit mijn HR-achtergrond bied ik ondersteuning in de vorm van advies en opleiding. Als projectverantwoordelijke coördineer ik begeleiding van kwetsbare werkzoekenden.
Mensen doen groeien is wat mij drijft.
 
 
 
 
 
Massimiliano Campanella
Coach
 
 
 
 
 
 
Mieke Marijsse
Coach
Ik organiseer een opleiding in de metaalsector. De deelnemers bekwamen zich in lassen en metaalconstructie. Ik ben pas tevreden als cursisten geschikt werk vinden waar ze zich goed bij voelen.
 
 
 
 
 
Mieke Roquet
Coach
Mijn motto is: ‘Leer van het verleden, leef in het heden en geloof in de toekomst’. Samen met cursisten werk ik aan het vergroten van hun kansen om hen een mooie toekomst te bezorgen.
 
 
 
 
 
Nikita Patteeuw
Coach
Mijn uitdaging bestaat uit het opsporen en kaderen van talenten binnen een geschikte loopbaan.
Verder deel ik mijn kennis en enthousiasme graag bij het geven van arbeidsgerichte vorming en ondersteuning.
 
 
 
 
 
Patrick Claeys
Coach
Je hebt meer competenties dan je kan vermoeden” Samen op zoek gaan naar de werkplek die voldoet aan uw competenties is het doel. Het middel : een persoonlijke begeleiding. Doorstromen naar een volwaardige job, uw loopbaan een nieuwe wending geven via outplacement of uw competenties ontdekken : een professionele ondersteuning helpt je verder.
 
 
 
 
 
Rolf Verstraete
Coach
Iedereen verkent de arbeidsmarkt op zijn eigen tempo. Samen met werkzoekenden bewandel ik de beste weg naar werk.
Zelfkennis, talenten en competentieontwikkeling zijn de sleutel tot succes.
 
 
 
 
 
Rudi Verbeke
Trainer
Ik doe er alles aan om de computer-, verkeers- en/of EHBO-kennis van iedere cursist te ‘upgraden’. Ik doe dit ongeacht de voorkennis of het vermogen om bij te leren. Iedere les stem ik af aan de deelnemers.
 
 
 
 
 
Sofie Ranson
Coach/Trainer
Ik geef en organiseer vormingen aan medewerkers van een maatwerkbedrijf.
Als ik hen ervaringen kan laten uitwisselen en hen tot inzichten kan brengen om hen sterker te maken in hun job en in de wereld, dan ben ik geslaagd in mijn opdracht als trainer/coach.
Ik begeleid mensen met een migratie-achtergrond op een intensieve manier naar een vaste job.
Mensen ondersteunen waar nodig en hen op weg zetten, is mijn job.
 
 
 
 
 
Sylvia Schoonvaere
Coach
Samen met jou verken ik graag de arbeidsmarkt. Als coach wil ik mij graag focussen op jouw mogelijkheden in plaats van op jouw beperkingen. ‘De juiste persoon op de juiste plaats’, daar gaan we voor!
 
 
 
 
 
Thierry Debusschere
Trainer
Vanuit een jarenlange ervaring geef ik computeropleidingen in klare taal en met een lage drempel. Mijn passie voor nieuwe media en ICT leef ik uit in mijn rol als webmaster en ICT specialist van Mentor.
 
 
 
 
 
Ward Saver
Consultant
Ik geef advies aan organisaties in hun marktstrategie, organisatiestructuur en bedrijfseconomische werking. Hierbij denk ik mee hoe zij zich nóg beter afstemmen op de behoeften van hun klanten.