Veerle Decoo
Coördinator
Mijn focus ligt intern in de organisatie. Talenten (h)erkennen en inzetten is wat mij drijft. Bekwame en tevreden medewerkers zijn immers de beste garantie voor tevreden cliënten/klanten.
Als team gaan we samen voor de beste dienstverlening op maat van werkzoekenden, werkenden en werkgevers. Onze missie: een duurzame loopbaan mogelijk maken voor iedereen. Elk talent telt!

 

Veerle Moerman
Coördinator
Ik geloof dat een job hebben bijdraagt tot het welzijn van mensen. Daarom bouw ik graag mee aan een sterke organisatie, die hiervoor kansen creëert. Mensen coachen vanuit hun sterktes, bruggen bouwen, bv. tussen werkzoekenden en werkgevers, daar staan we voor.

 
 
An Watteyn
Coach
Ik coach mensen die het moeilijk hebben in de samenleving. Ik probeer hen zelf de kracht te laten vinden, zodat ze stappen richting zelfontplooiing en werk kunnen ondernemen

 
 
Anja Vandercruyssen
Coach
Ik begeleid mensen en leid hen op, laat ze spiegelen en tot inzichten komen.
Ik maak mensen wegwijs op de arbeidsmarkt , via tools breng ik ze bij een job waarin ze hun talenten kunnen ontplooien.
Mijn passie gaat uit naar taalcoaching voor anderstaligen, cursisten en werknemers ondersteunen in de opleiding als op de werkvloer… Klare taal als bindmiddel naar een efficiënte samenwerking.

 
 
Annelien Baes
Coach
Als jobcoach begeleid ik werkzoekenden in hun zoektocht naar een geschikte werkplek. Een vertrouwensrelatie vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Door talenten en behoeften centraal te stellen, help ik mensen bij het opbouwen van een duurzame carrière.

 
 
Arne Bylau
Coach
Mijn passie ligt in het creëren van positieve verandering en het bevorderen van welzijn binnen onze maatschappij. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en het opbouwen van vertrouwensrelaties. Dit stelt mij in staat om samen met de cliënt op zoek te gaan naar duurzame oplossingen en empowerment.

 
 
Catana Vandenbussche
Administratief medewerker
Mentor vzw, goeiedag met Catana.
Doorverbinden? Vraag beantwoorden?
Collega’s ondersteunen waar nodig?
Ik doe het allemaal met plezier!

 
 
Charlotte Maertens
Coach
Ervaren maatschappelijk werker met expertise op het vlak van begeleiden van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt: wegwerken van randproblematieken, bepalen van jobdoelwit, realistische matching met leerwerkplek en vacatures.

 
 
Charlotte Tytgat
Coach
Met een passie voor mensen werken in een organisatie met een hart voor mensen, daar maak ik heel graag deel van uit.
Met mijn gezonde dosis enthousiasme help ik werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt meer inzicht in zichzelf te krijgen en ga ik graag op zoek naar sterke punten om zo talent correct in te zetten. Dit alles steeds met een glimlach en positieve ingesteldheid.

 
 
Claudia Fosselle
Consultant
Met veel enthousiasme sta ik organisaties en medewerkers bij met raad en daad. Mijn ervaringen deel ik graag binnen de diverse opleidingen die ik geef.

 
 
Emmanuël Van Hecke
Jobhunter/coach/trainer Werkgeversbenadering
Met ons uitgekiend professioneel aanbod van opleidingen, coaching en outplacement is het mijn missie bedrijven te informeren en te luisteren naar de behoeften, met als doelstelling mensen met groeipotentieel te laten doorstromen naar een volwaardige job waar verborgen talenten zich kunnen ontplooien en drempels overwonnen worden. Kortom iedereen heeft het recht met gelijke kansen onze arbeidsmarkt te betreden.

 
 
Eva Vantomme
Coach
Via opleidingen, begeleidingen en vormingen bewandel ik als coach een parallel pad-telkens vol verrassingen- met de werkzoekende of werknemer. Het uitgangspunt hierbij is: ‘Uw kans op succes in alles wat u doet, kan vooral gemeten worden aan het geloof in uzelf’. En soms is hierbij mijn extra duwtje in de rug welkom.
Ik geloof heel sterk in de kracht van de groep en de kracht van diversiteit.

 
 
Frederik Sadones
Coach
Als coach begeleid ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt richting werk.
Stap voor stap gaan we vanuit je eigen sterktes op zoek naar een passende job via individuele coaching en werkplekleren.

 
 
Frieda De Koninck
Coach
De tijd vliegt als je aan het leren en aan het oefenen bent. Dat zeggen mensen die ik begeleid. Mijn doel is om bij elke (taal)coaching een verschil te maken door mensen vleugels te geven. Zo groeien ze en bereiken ze concrete doelen. Het is een persoonlijke aanpak en het vraagt inspanning. Toch is het dikwijls plezierig en het geeft voldoening.

 
 
Greet Degreve
Trainer
Ik heb jarenlange ervaring als docent in computersoftware (MS Office en Windows). Ik geef met passie praktijkgerichte opleidingen op maat, zowel in groep als individueel.

 
 
Herlinde Durnez
Coach
Als trajectcoach wil ik er vooral ‘zijn’, samen ontdekken wat iemand nodig heeft en die ondersteunen in de weg daarnaartoe. Samen bewandelen we dat pad en focussen we op persoonlijke groei en talenten.

 
 
Hugo De Vos
Coach
Soms zie je als werkzoekende of werknemer door de bomen het bos niet meer. Als coach kan ik je helpen om het juiste pad terug te vinden.

 
 
Ine Baptist
Coach
Als jobcoach ondersteun en begeleid ik mensen in hun zoektocht naar werk. Samen werken we een plan van aanpak uit, op maat van je individuele sterktes en noden. Ik help je jouw potentieel te ontdekken en te benutten, jezelf beter te leren kennen en je doelen te bereiken. Open communicatie en respect voor elkaar staan centraal in mijn begeleidingen.

 
 
Jelte Vandepitte
Coach
Ik help mensen in hun zoektocht naar werk door hen te begeleiden en te ondersteunen bij het vinden van een baan die perfect aansluit bij hun talenten en ambities. Met een persoonlijke benadering zorg ik ervoor dat iedereen zich gehoord en begrepen voelt en begeleid ik hen stap voor stap naar een gepaste job.

 
 
Julie Desmet
Coach
Iedere cursist die de opleiding als keukenmedewerker volgt bij VORK kan op mijn ondersteuning rekenen. Samen met mijn collega’s sta ik klaar met raad en daad om werkzoekenden te begeleiden naar een job in de horeca. Waar een wil is, is een weg! Daar ben ik van overtuigd.

 
  
Justien Adams
Coach
Als coach begeleid ik mensen naar een geschikte tewerkstelling d.m.v. werkplekleren. Mijn doel is om dezelfde positiviteit waarmee ik in het leven sta in jouw begeleiding te stoppen. Samen zoeken we naar een oplossing die bij jou past.

 
 
Justien Jonckheere
Projectverantwoordelijke
Na een tiental jaar als projectverantwoordelijke voor verschillende inclusie- en tewerkstellingsprojecten, mag ik me tegenwoordig ‘sociale media verantwoordelijke’ noemen. Als sociale media verantwoordelijke werk ik nauw samen met mijn collega’s om hun verwezenlijkingen en werk in de kijker te plaatsen. Tegelijk zoek ik creatieve insteken en mag ik regelmatig in mijn pen kruipen om onze marketing naar een hoger niveau te tillen. Voor een leuke foto, hashtags en inspirerende tekstjes ben je bij mij dus aan het juiste adres!

 
 
Karlien Kesteloot
Coach
Als loopbaancoach stem ik mijn aanpak af op jouw behoeften. Samen werken we het ideale traject uit en ontdekken we wat bij je past.

 
 
Kathleen Vanneste
Coach
Ik ben een gepassioneerde job- en taalcoach met een sterke toewijding om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ik geloof in een erg mensgerichte aanpak, op maat van elk individu.

 
 
Katrien Boudry
Coach
Na een lange carrière in textielontwerp en marketing, besloot ik een carrièreswitch te maken en terug te gaan studeren om meer inzicht te krijgen in het gedrag van mensen. Mijn doel is om mensen te begeleiden en te ondersteunen bij hun groei, ongeacht de obstakels die ze tegenkomen. Empathie, creativiteit en een growth mindset vormen de kern van mijn aanpak om oplossingen te vinden.


 
Katty Berth
Administratief medewerker
personeel en boekhouding, coach
Plannen, organiseren en accuraat handelen zijn helemaal mijn ding. Daarom ondersteun ik de werking van Mentor in personeelsadministratie en boekhouding. Met plezier en vol enthousiasme versterk ik de anderstaligen met hun Nederlands of PC- en administratieve vaardigheden.  Verder verzorg ik op vraag opleidingen op maat rond kantoor, onthaal en telefonie.

 
  
Koen Amerlynck
Trainer
Ik coach anderstaligen in hun Nederlands. Ik geef vorming over hoe om te gaan met mensen met een handicap of beperking. Mijn aandacht gaat vooral uit naar inclusie, klare taal, creatief werken, vriendelijk en geduldig zijn.

 
 
Lieselot De Vos
Coach
Via jobtraining en taalcoaching op maat ondersteun ik anderstalige werkzoekenden.
Diversiteit als verrijking, werk als sleutel tot integratie en zelfontplooiing.

 
 
Lieze Avijn
Coach
Ik coach werkzoekenden in hun zoektocht naar een passende en duurzame tewerkstelling. Ik doe dit graag vanuit een actieve samenwerking waar ik de werkzoekende stimuleer om zijn/haar eigen pad te creëren en te bewandelen, dit binnen de persoonlijke en maatschappelijke mogelijkheden. Ik bied ondersteuning en kansen waar nodig. Open communicatie, empowerment en vertrouwen zijn kernwaarden in mijn begeleidingen.

 
 
Marjolein Debergh
Consultant
Duurzaam personeelsbeleid met oog voor kansengroepen: daar zet ik graag mijn schouders onder!
Vanuit mijn HR-achtergrond bied ik ondersteuning in de vorm van advies en opleiding. Als projectverantwoordelijke coördineer ik begeleiding van kwetsbare werkzoekenden.
Mensen doen groeien is wat mij drijft.

 
 
Marlies Lefever
Coach
Samen, in vertrouwen en op een enthousiaste en authentieke manier werk ik als coach om mensen te begeleiden naar een duurzame tewerkstelling. Talenten en mogelijkheden staan voorop tijdens onze gesprekken. Mijn levensvisie? Niemand gaat kijken naar een rechte toren van Pisa. Doe keihard je best, maar streef niet naar perfectie!

 
 
Massimiliano Campanella
Coach
Als coach begeleid ik mensen met veel empathie en zorg naar de gepaste job. Via open communicatie tussen de klant en mezelf als coach stellen we een plan van aanpak op die op hun maat gemaakt is. Met respect voor hun noden en behoeftes streven we samen naar een job die op hun lijf geschreven is.

 
 
Mieke Marijsse
Coach
Ik organiseer een opleiding in de metaalsector. De deelnemers bekwamen zich in lassen en metaalconstructie. Ik ben pas tevreden als cursisten geschikt werk vinden waar ze zich goed bij voelen.

 
 
Nikita Patteeuw
Coach
Mijn uitdaging bestaat uit het opsporen en kaderen van talenten binnen een geschikte loopbaan.
Verder deel ik mijn kennis en enthousiasme graag bij het geven van arbeidsgerichte vorming en ondersteuning.

 
 
Patrick Claeys
Coach
"Je hebt meer competenties dan je kan vermoeden” Samen op zoek gaan naar de werkplek die voldoet aan uw competenties is het doel. Het middel : een persoonlijke begeleiding. Doorstromen naar een volwaardige job, uw loopbaan een nieuwe wending geven via outplacement of uw competenties ontdekken : een professionele ondersteuning helpt je verder.

 
 
Rolf Verstraete
Coach
Iedereen verkent de arbeidsmarkt op zijn eigen tempo. Samen met werkzoekenden bewandel ik de beste weg naar werk.
Zelfkennis, talenten en competentieontwikkeling zijn de sleutel tot succes.

 
 
Rudi Verbeke
Trainer
Ik doe er alles aan om de computer-, verkeers- en/of EHBO-kennis van iedere cursist te ‘upgraden’. Ik doe dit ongeacht de voorkennis of het vermogen om bij te leren. Iedere les stem ik af aan de deelnemers.

 
 
Sara Delobelle
Coach
Het coachen van de werkzoekende staat voor mij gelijk aan empoweren, motiveren en inspireren tijdens de ‘wandeling’ op zoek naar werk. Ik help graag samen met jou te ontdekken wie je bent, welke talenten je hebt en welke job er bij jou past. Begeleiding op maat staat centraal. Belangrijke kernwaarden voor mij zijn respect, empathie, authenticiteit, geduld en betrokkenheid.

 
 
Sofie Ranson
Coach/Trainer
Als job- en taalcoach laat ik werknemer optimaal inwerken in hun nieuwe job: ervoor zorgen dat ze begrijpen wat hun taken zijn, hen nog beter leren communiceren in het Nederlands over de taken, dat is mijn doel.
Wanneer ik mensen sterker kan maken op diverse vlakken, dan voel ik mij geslaagd in mijn opdracht als job- en taalcoach.
Ik organiseer ook opleidingen voor bedrijven, o.a. in dienstencheques en de zorg. Voelen waar hun noden liggen en dit op maat uitwerken, dat is wat ik heel graag doe.

 
 
Stefanie Viaene
Administratief medewerker
Dagelijks sta ik in voor het onthaal van klanten, bezoekers en medewerkers. Ik verzorg de mailbox en telefonie en verwijs je door naar je contactpersoon. Ik ondersteun de medewerkers bij administratieve taken en sta in voor de personeelsadministratie.

 
 
Stéphanie Depypere
Administratief medewerker
Ik sta in voor de boekhouding in Mentor vzw. Dit omvat het beheren van financiële gegevens, het verwerken van facturen, het opstellen van rapporten en het ondersteunen van de personeelsadministratie. Ik zorg ervoor dat alle administratieve processen soepel verlopen en dat registraties correct worden uitgevoerd en opgevolgd. Daarnaast voer ik taken uit in opdracht van de coördinatie om het beleid te ondersteunen. Op die manier draag ik bij tot een efficiënte werking van de organisatie.

 
 
Sylvia Schoonvaere
Coach
Samen met jou verken ik graag de arbeidsmarkt. Als coach wil ik mij graag focussen op jouw mogelijkheden in plaats van op jouw beperkingen. ‘De juiste persoon op de juiste plaats’, daar gaan we voor!

 
 
Tasha Moens
Coach
“Elk talent telt” en “Waarom moeilijk doen als het samen kan.”
Duurzaam HR, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vooruit helpen en samenwerkingen uitbouwen zijn mijn ding.
Ik help je dan ook graag verder met één van je volgende uitdagingen.

 
  
Thierry Debusschere
ICT - Trainer
Vanuit een jarenlange ervaring geef ik computeropleidingen in klare taal en met een lage drempel. Mijn passie voor nieuwe media en ICT leef ik uit in mijn rol als webmaster en ICT specialist van Mentor.

 
 
Ward Saver
Consultant
Ik geef advies aan organisaties in hun organisatiestructuur en strategische werking. Hierbij denk ik mee hoe zij zich nóg beter afstemmen op de behoeften van hun personeel en klanten.