Schrijf hier in op onze nieuwsbrief

* verplicht

Intuit Mailchimp

 

Samen maken we de match mogelijk!


Vanuit onze expertise in het coachen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, inspireren en adviseren we werkgevers. We zetten ons dagelijks in om competenties van werkzoekenden en ondernemers te versterken.

We gaan aan de slag met uitdagingen en vraagstukken die met elke fase van de loopbaan gepaard gaan. Luisteren naar werkgevers en naar de noden binnen een bedrijf is voor ons een must!

Dit alles met een minimumkost of zelfs volledig kosteloos.

 

Warme bedrijven gaan op zoek naar warme mensen!

 

Jobbeurs Vlaamse Ardennen - 
Persvoorstelling vorige vrijdag 15/09


Zoals beloofd hieronder de jobbeurs in het nieuws:


In samenwerking met VDAB Oost-Vlaanderen, OCMW en Steden Ronse – Oudenaarde organiseren we een geweldige jobbeurs. De twee betrokken lokale partnerschappen “JoWW” en "Op Stap" zullen hier aanwezig zijn met jonge werkzoekenden.

Tijdens de jobbeurs trachten we werkzoekenden met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te matchen met openstaande vacatures vanuit een 45-tal bedrijven*. Dit doen we enerzijds door oog te hebben voor de noden van het bedrijf, en anderzijds door de kandidaten klaar te stomen voor de sollicitaties en het werk.
 

Wat:           Jobbeurs - gratis voor werkgevers en werkzoekenden

Waar:         Stadshallen C.O.C., Nieuwbrugstraat 2, 9600 Ronse
Wanneer:   Donderdag 26 oktober 2023 - van 10u tot 18u
Extra:         Aansluitende receptie met livemuziek - van 18u tot 22u

Voor deelname of meer informatie, contacteer collega Emmanuël Van Hecke via e.vanhecke@mentorvzw.be of 0474 49 00 81, hij helpt je graag verder. 

*Bedrijven die naast hun laagdrempelige vacatures ook openstaan voor alle vormen van stages, taalcoaching of werkzoekenden met ticket maatwerk hebben op deze beurs voorrang. Reeds deelnemende bedrijven uit volgende sectoren: Industrie - Bouw - Productie - Zorg - Retail - Transport - Horeca - Maatwerk.
 

We verwachten tussen de 800 en 1.000 bezoekers - hopelijk ben jij erbij!

Warme groeten van Team Mentor.

Mentor vzw
versterkt de competenties van werkzoekenden en werknemers
én
ondersteunt werkgevers in het uitbouwen van een duurzaam loopbaanbeleid.