Mentor werft aan!

Om onze missie “Mentor versterkt de competenties van werkzoekenden en werknemers én ondersteunt werkgevers in het uitbouwen van een duurzaam loopbaanbeleid.” te realiseren, zijn wij - wegens de groei - geregeld op zoek naar versterking voor ons team.

Bij Mentor werk je, afhankelijk van je takenpakket, in Oost- of West- Vlaanderen. Je kan rekenen op een uitdagende job met ruime regelcapaciteit, zowel naar inhoud als naar werkuren. Je komt in een dynamisch team terecht met een 40-tal collega’s die je met plezier ondersteunen. Mentor heeft een vlakke structuur en staat onder meer gekend om zijn dynamiek.

We kiezen niet voor een afgelijnd functieprofiel. Afhankelijk van jouw ervaring, expertise en interesses gaan we in een gesprek samen met jou op zoek naar de opdrachten die best bij jouw competenties passen.
We vernemen graag van jou waar je interesse en je goesting naar uitgaat, hoe jij onze organisatie mee vorm wilt geven en in welke rol je samen met ons gaat voor een duurzame loopbaan voor iedereen!

Om ons een duidelijk beeld te geven hiervan vragen we je om hier je expertise en interesse aan te duiden.
Vergeet niet ook je CV en motivatiebrief bij te voegen onderaan het formulier.

Wij houden jouw sollicitatie sowieso gedurende 1 jaar bij en contacteren je van zodra we opportuniteiten zien!
(We behandelen je kandidatuur steeds vertrouwelijk.)
Misschien tot binnenkort?