Mentor werft aan!

Om onze missie “Mentor versterkt de competenties van werkzoekenden en werknemers én ondersteunt werkgevers in het uitbouwen van een duurzaam loopbaanbeleid” te realiseren, zijn wij momenteel op zoek naar een coach om ons team te versterken.

Als coach begeleid je werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Dit kunnen jongeren zijn, mensen met een arbeidsbeperking, anderstaligen, etc. …. Je definieert samen met de cliënt wat een haalbaar en realistisch jobdoelwit is, je werkt samen aan randvoorwaarden om tot een duurzame loopbaan te komen en je assisteert de cliënt in het vinden van een geschikte job, eventueel via werkplekleren.

Je zal mensen begeleiden in Oost- en/of West – Vlaanderen. Mentor is voor begeleidingen momenteel in Oost-Vlaanderen actief in Aalst, Geraardsbergen, Zottegem, Ronse en Oudenaarde. In West-Vlaanderen situeren de begeleidingen zich vooral regio Roeselare, Waregem, Kortrijk en Menen.

We voorzien standplaatsen in Kortrijk, Aalst, Geraardsbergen en Oudenaarde. Op de overige locaties reserveren we een lokaal bij VDAB of een partnerorganisatie om de gesprekken te laten doorgaan. Je kan steeds van thuis uit naar de opdracht vertrekken of vanuit één van de standplaatsen.

We zorgen voor een haalbare regio rekening houdende met je woonplaats en proberen verplaatsingstijd te beperken. Toch zal je vaak onderweg zijn bijvoorbeeld ook naar bedrijven.

Je kan rekenen op een uitdagende job met ruime regelcapaciteit, zowel naar inhoud als naar werkuren. Je komt in een warm team terecht met een 40-tal collega’s die je met plezier ondersteunen. Mentor heeft een vlakke structuur en staat onder meer gekend om zijn dynamiek.

Je wordt verloond via PC329.01 B1C (relevante anciënniteit wordt overgenomen), krijgt maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Afhankelijk van jouw ervaring, expertise en interesses (deeltijds werken is mogelijk) gaan we in een gesprek samen met jou op zoek naar de opdrachten die best bij jouw competenties passen.
We vernemen graag van jou waar je interesse en je goesting naar uitgaat, hoe jij onze organisatie mee vorm wilt geven en in welke rol je samen met ons gaat voor een duurzame loopbaan voor iedereen!

Om ons een duidelijk beeld te geven hiervan vragen we je om hier je expertise en interesse aan te duiden.
Vergeet niet ook je CV en motivatiebrief bij te voegen onderaan het formulier.

Wij houden jouw sollicitatie sowieso gedurende 1 jaar bij en contacteren je van zodra we opportuniteiten zien!

Misschien tot binnenkort?

Team Mentor