Padvinder

Wat?

Ontdek padvinder in 10 min. met dit filmpje:

Het project Padvinder ontwikkelde een digitale vragenlijst om het profiel van jongeren op een laagdrempelige manier in kaart te brengen. De vragenlijst biedt jongeren herkenbare situaties aan waarbij ze telkens moeten aanklikken hoe zij in die situatie reageren. De vragenlijst geeft op die manier zicht op:

  • De leerstijlvoorkeur
  • De (beroeps)interesses
  • Persoonlijkheidskenmerken
  • Het redeneervermogen en
  • De prestatiemotivatie van de jongere

De vragenlijst kan ingezet worden als intake- en coachingsinstrument bij de begeleiding van jongeren. Met een draaiboek vol tips & tricks, bevattelijke achtergrondinfo en onmiddellijk inzetbare tools reikt Padvinder handvaten aan jongerenbegeleiders om hun begeleiding zoveel mogelijk op maat van de jongere aan te passen.

Voor wie?

Padvinder richt zich op werkzoekende jongeren tussen 16 en 25 jaar. Padvinder is in eerste instantie bedoeld als (intake)instrument binnen trajectbegeleiding richting werk en begeleiding van jongeren binnen het (deeltijds) onderwijs, maar kan ook in andere begeleidingscontexten ingezet worden.

Aan de slag met Padvinder!

Bestel hier je (extra) Padvinder-draaiboek(en)! Voor de som van 30 euro – voor druk- en verzendkosten – is het Padvinder-draaiboek van jou!

Contact?

Met vragen kan je bij ons terecht op het e-mailadres info@mentorvzw.be
of het telefoonnummer 056 23 72 80.

www.mentorvzw.be

Padvinder is een realisatie van Mentor vzw, in partnerschap met Groep Intro, Lejo en U Gent, in samenwerking met Doe-Kit en OCMW Kortrijk, dankzij de financiële steun van het ESF Agentschap Vlaanderen en Stad Kortrijk.

Dankzij de financiële steun van
esflogos

Contact

Mentor vzw
Budastraat 27
8500 KORTRIJK
 
tel.: +32 (0)56 26 44 34
fax: +32 (0)56 26 44 35
info@mentorvzw.be