Schoonmaaktechnieken

Inhoud

In deze opleiding worden de deelnemers de essentiële aspecten van het schoonmaken bijgebracht: in keuken, woon-, slaap-, badkamer, toilet. De reinigingstechnieken worden ter plaatse gedemonstreerd en uitgeprobeerd. De huishoudhulp doet op die manier de nodige kennis op. A.d.h.v. oefeningen worden technieken aangeleerd die zij kunnen toepassen in hun werksituatie. Voorbeelden van topics:

  • Poetsen van verschillende soorten oppervlakken (natuursteen, inox, blinkende oppervlakken, …)
  • Ramen en spiegels poetsen
  • Kalkaanslag verwijderen
  • Kookvuur reinigen
  • Aanslag in bad of douche verwijderen

Voor wie?

Deze module kan zowel aangeboden worden aan beginnende huishoudhulpen als aan huishoudhulpen met (enige) ervaring. De lesgever past zijn inhoud aan aan de voorkennis van de groep.

Plaats

Dit kan zowel in Mentor doorgaan als op locatie.

Interesse?

Heeft u interesse in deze opleiding, of heeft u vragen hierover? Laat hier uw gegevens na. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Prijs?

De prijs is afhankelijk van de concrete invulling (gewenste inhoud, eventuele voorkennis deelnemers, duur, e.d.). Deze invulling bepalen we in samenspraak met u, en is op maat van uw organisatie. Bent u een KMO? U kan 20% of 30% korting krijgen (afhankelijk van de grootte van uw KMO) Mentor is erkend dienstverlener in de KMO-portefeuille, pijler Opleiding (erkenningsnummer: DV.O104717).

 

Contact

Praktische en inhoudelijke vragen kan u stellen via academy@mentorvzw.be of via 056 26 44 34