Mentor loopbaanbegeleiding met een creatieve twist!

Ik zou weleens iets anders willen maar wat? Hoe vind ik meer plezier/energie in mijn werk? Waar ben ik goed in en hoe kan ik dat inzetten? Ik wil graag mijn work/life balance eens onder de loep nemen. Ik wil graag een paar uur me-time om eens rustig stil te staan bij mijn job.

Wil je een persoonlijke en professionele begeleiding zodat je de keuze kan maken die het beste bij jouw wensen, noden en jouw leven past? Neem contact met onze loopbaancoaches.

 

Coaching voor iedereen in elke werksituatie

 

Jobcoaching

De jobcoach: ondersteunt de medewerker op de werkvloer bij o.a. inwerking, werkattitude, communicatie … luistert naar alle betrokkenen : de werknemer, de directe collega’s en de leidinggevenden zoekt mee naar oplossingen voor randvoorwaarden zoals mobiliteit, kinderopvang, administratie … volgt mee het verloop van de tewerkstelling op reikt tips aan tot een betere werking geeft advies over de tewerkstellingsmaatregelen en mogelijke subsidies De jobcoach kan je ook ondersteunen als jij merkt dat het functioneren op de werkvloer soms wat minder vlot gaat (en/of je werkgever merkt dit). Dit kan bvb. door een (gezondheids)problematiek of door andere drempels die jij als werknemer en/of jouw werkgever ervaren.

Taalcoaching

De taalcoach werkt op de werkvloer aan de taalvaardigheid van uw medewerker. Zo verloopt de communicatie op de werkvloer vlotter. De focus ligt op : vakjargon interactie met collega’s en klanten instructies begrijpen ….

 

Bemiddelingsvouchers

Zet hier je voucher om in begeleiding naar werk!