Mentor Academy

Direct toe te passen op uw werkvloer + concrete info in 1 à 3 halve dagen = dát is uw winst bij een Mentor Academy-opleiding

Aanbod

  • Erkende mentoropleiding

    U onthaalt en begeleidt stagiairs of werkpleklerenden. U staat in voor (een onderdeel van) hun interne opleiding in uw organisatie. U bent dus de (stage)mentor. Uw introductie is cruciaal voor hen. Een goede ondersteuning en coaching op de werkplek verhoogt de kans op een snelle en duurzame instap op de arbeidsmarkt.
  • maandag 25/06/2024 van 9u-17u in Mentor vzw, Budastraat 27, Kortrijk.

  • (vwde: min. 5 deelnemers)

 

 

  • Opzetten van een wer(k/v)end VTO-beleid

  • In dit online leertraject krijgt u praktische handvaten aangereikt om met uw organisatie efficiënter en effectiever in te zetten op vorming, training en opleiding (VTO)!

    U leert wat een strategisch en operationeel VTO-beleid(splan) inhoudt en hoe u dit in uw organisatieorganisatie kan opbouwen/verfijnen.

 

Inschrijven?

 
Heeft u interesse maar past de datum niet? Of heeft u vragen hierover? Laat hier uw gegevens na. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.
Bent u een KMO? U kan 20% of 30% korting krijgen (afhankelijk van de grootte van uw KMO) Mentor is erkend dienstverlener in de KMO-portefeuille, pijler Opleiding (erkenningsnummer: DV.O104717).

Contact Praktische en inhoudelijke vragen kan u stellen via academy@mentorvzw.be of via 056 26 44 34

 


Vormingen op maat van uw organisatie:

 

Contact

Mentor vzw
Budastraat 27
8500 KORTRIJK
 
tel.: +32 (0)56 26 44 34
fax: +32 (0)56 26 44 35
info@mentorvzw.be